Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.9/2395
Título: Dominance of Saccharomyces cerevisiae in wine fermentations: secretion of antimicrobial peptides and microbial interactions 
Autor: Albergaria, Helena
Branco, Patrícia
Francisco, Diana
Coutinho, Rute
Monteiro, Margarida
Malfeito-Ferreira, M.
Arneborg, Nils
Almeida, Maria G.
Caldeira, Jorge
Palavras-chave: Saccharomyces cerevisiae
Wine fermentations
Wine microbial interactions 
Antimicrobial Peptides
Data: 2013
Citação: Albergaria, H.; Branco, P.; Francisco, D.; Coutinho, R.; Monteiro, m.; Malfeito-Ferreira, M.; Arneborg, N.; Almeida, M.G.; Caldeira, J.Dominance of Saccharomyces cerevisiae in wine fermentations: secretion of antimicrobial peptides and microbial interactions. In: 2nd International Conference on Microbial Diversity: Microbial Interactions in Complex Ecosystems, Book of Proceedings, Turin, Italy, 23-25 October, 2013, p. 98-101
Resumo: In present work we investigated the antagonistic effect by S. cerevisiae against several wine-related microbial species vis-à-vis the secretion of antimicrobial peptides (AMPs).
URI: http://hdl.handle.net/10400.9/2395
Aparece nas colecções:UB - Comunicações em actas de encontros científicos internacionais

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Albergaria et al_2013_MD13.pdf550,98 kBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.